Håkan Hellström Hjärtbult Musik

Håkans nya går rätt in i hjärtat

13 april, 2016

Jag var 23 år. Hade långt blont hår och hade på mig min nya mörkbruna skinnrock som jag fyndat på Second hand dagen innan. Jag klev av treans spårvagn vid Mariaplan i Majorna och väntade på ettan.

Plötsligt kliver en man ur en sliten Mazda och springer med snabba steg mot hållplatsen. Han hade gubbkeps med mörka lockar i nacken och en gitarr över axeln. Han stannade till och ställde sig bredvid mig. Han tittade utforskande på mig med världens finaste leende. Jag höll på att dö. Jag började nervöst fingra med mitt busskort och bet mig i läppen. Han tittade bort och jag sneglade på honom. Studerade hans käkparti, hans händer och lockarna. Så fort han vände blicken mot mig igen tittade jag generat ner i marken.

Vem är denna vackra varelse han jag tänka innan ettan bromsade in på hållplatsen. Jag stegade uppför trappan. Dörrarna slogs igen. Han stod kvar och våra blickar möttes en sista gång och vi höll blicken på varandra ända tills vagnen lämnat hållplatsen och vagnen honom. Jag satte mig på sätet. Svalde hårt. Jag var förlorad. Och uppsnärjd i det blå.

Veckan efter slog jag på ZTV, vred upp volymen och gick in i köket för att diska. Jag noterade ett intro som fångade mig direkt. Sen kom, ”Ge mig Arsenik. För stan är full med tanter och tragik …. ” Jag tokrusade ut till TV’n. Där. I rutan. Sjunger han. Rakt in i mitt hjärta. Det var alltså Håkan Hellström han hette. Jag var förlorad igen.

Håkan har alltid haft en särskild plats i mitt bultande hjärta. Alltid. Hans nya låt Din tid kommer går rätt in.

dintidkommer

3 Comments

  • Reply Charlotte Uleskog 15 juni, 2016 at 14:35

    Håkan och Göteborg, helt magiskt! 🙂

  • Reply Håkan - C'est la vie 5 december, 2016 at 13:37

    […] har ju skrivit om Håkan tidigare och hur mycket han betyder för mig. Så ni förstår hade jag en makalöst […]

  • Kommentera

    Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com