Allmänt

Oh, hello there!

31 oktober, 2016

Sommaren kom och gick. Och sen blev det höst. Och jag kom in på min drömkurs på universitetet. Filmvetenskap. And I love love loving it. Dagarna är späckade med föreläsningar, plugg och filmkonsumtion. Det sistnämnda är inte fy skam. Att ägna sin tid åt det man brinner för är typ det bästa som finns.

Det är så mycket positivt som händer i mitt liv just nu. Jag har bara inte haft tiden att dela med er av detta till er kära läsare. För ni är en trogen skara som tittar in här då och då trots att jag inte uppdaterat sen juni. Ha tålamod – jag kommer snart tillbaka och skakar liv i den här bloggen igen.

Slängkyss från mig och Charlie så länge <3

bild-1

Kommentera

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com