Allmänt

God Jul

26 december, 2016

Just nu är jag ute på landet hos mina päron och firar jul. Vi äter och dricker gott och har det allmänt härligt. Skönt att kunna ta igen sig lite efter en hektisk höst.

Syrran hade med sig sina målargrejer så vi har suttit och målat tillsammans. Jag har kollat på Fröken Frimans krig och Jag är Ingrid och läst några riktigt bra böcker. Varit ute i skogen. Installerat Apple-TV. Mamma och pappa har äntligen slängt ut sin gamla tjock-TV och skaffat en stor plattis och Apple-TV.  LYCKA!

Är antagen till fortsättningskursen i Filmvetenskap med start i januari. Har på känn att 2017 kommer att bli ännu mer awesome än 2016.

Gott Nytt År från mig och Charlie <3

 

Kommentera

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com